Thank you for dropping by. Love you!

Jul 27, 2011

wordless wednesday #3

Hello. Assalamualaikum.


p/s : macam tak boleh blah kan? cermin diri dulu la..

pengajaran : jangan nak sibuk-sibuk mengimpikan orang yang PERFECT, yang baik, kalau diri kita sendiri pon tidak berusaha untuk jadi seseorang seperti tu. :)

14 comments:

ainondreamergirl♥ said...

tggu laa sapa mati, komfem xjupo. kalu aku, prefer imperfect tp try mngubah sapa dye jd perfect :D

ifwat said...

me here? hahaha.. gurau je :D

Jiejah Gorjes said...

no bf since birth??? sama la kite hahahahaha

nadia fatihah said...

@ ainon : yap, betul. like ur statements.

nadia fatihah said...

@ ifwat : what? hahaha. sy tggu org yang xperfect, sebab st taw org yang perfect ni xwujud ;P

nadia fatihah said...

@ jiejah gorjes : haha. i loike!!!

ahsfantasy24 said...

hahaha..
hey kok ye pn nunggu,
jgn smp jdik skeleton lak k..
hehe..

Jom Lawat Teratak Buruk Saya:
1. Malaysia nak guna duit syiling baru ala-ala euro coin!
2. Mungkin ada masa nanti blogger akan kejar draft.blogger!
3. Geng pencinta yang tak mampu lupa kekasih lama!

Queen F said...

hehe singlee lahh stylee jee.. :D ala nanti ada lah tu kumbang yang hinggap.. hekhekhek :D

nadia fatihah said...

@ ahsfantasy24 : hahahahahaha, ok i will

nadia fatihah said...

@queen F : ha'ah betul tue, jodoh tak kemana kann? :P

NuR 'aQiLaH said...

but,

human not perfect. huhu

nadia fatihah said...

@ nur 'aqilah : ha'ah, xde org sempurna kan. Dats y xde maknanya tggu org yang perfect, sampai hujung nyawa pon xkan jumpa. lagipon wat pe nak yang perfect, sedangkan kita sendiri pon tak perfect :)

Shah URL said...

hehe.. lebih baik selalu cari cacat celah diri sendiri, kerana yg baik tu pasti akan datang kalo dah ttulis... Try tuk jd prefect - wlpn tiada yg prefect di dunia ni :P

nadia fatihah said...

@shah URL :yer betol. berusaha untuk sentiasa jadi baik, walaupon manusia tak boleh lari dari wat salah kan..hehe :)