Thank you for dropping by. Love you!

Aug 2, 2011

Jom Rembat Double GCB untuk buka puasa. ngeee!

Hello. Assalamualaikum.


Perghh! Telan ayaq liuq aku nengok GCB ni. Tapi bila tengok harga tetiba aku rasa macam tak best pulak mende ni. Grrrr

Melantak CGB untuk buka puasa? Ade je kott kan.. Tapi family aku memang tak pernah wat la, bukak puasa makan ala-ala mat saleh cenggini. Kalu masa aku dok kat Kolej Mara Kulim dulu ade lah pernah sekali. Buka puasa makan Snack Plate. Tapi perhatian yer. Sejak kontroversi pasal kerja tak senonoh budak-budak KFC tu, aku dah memang haramkan perut aku makan KFC. Nak tengok aku muntah? Belanja la KFC kat aku. :p

Siang tadi aku demand nak makan Double GCB kat mak aku. Ai, macam nak terkeluar bijik mata dia tengok aku. Hahaha. Actually, aku baru aje lepas melantak GCB sehari sebelum puasa. Sila jangan jealous. Rasanya tu kali pertama dan terakhir kot buat masa ni. Nipis poket jeans aku dibuatnye.

Jom sengat GCB!!

p/s : gambar pertama diambil setelah 4 bulan menternak lemak di rumah. Amacam, rasanya aku dah jadi penternak berjaya kan? :P

c ya!

Nak sesuatu yang murah untuk IPhone? Baca sini.

24 comments:

Popoi said...

walaweh,, nk try r sok,, sedap ak?

Shah URL said...

Selalu makan kat mCD, tp bulan pose ni baik jimat sbb nak raya lg kan, so nekad xnak g mCD. g mCD pon selalunya Post entri blog kat sana je hihihi [ idea jalan ]..

GCB mmg terbaik sedap dia. tp tu la rege dia pon terbaek... nak terkucil rasa kalo 1 minggu 3-4x GCB ekekkee

Far8 budak baik said...

hahahaha pasal burger pun kene kecoh kn??ekekekeke=p
ak tak suka lah GCB tu..
bab daging..aku nak mc chicken je..
sila blnje aku mcD k..
hahahaha
selamat berpuasaaa =)

sergeant keroro said...

hehe, nak jugak double GCB :P

kaizen said...

erk!!?? GCB bese pon payah nk abes lagikn Double GCB...

latest entry Benda yang Aku BENCI time Ramadhan!! & Urban : Camera Paling CANGGIH

fendi said...

baru makan double GCB ni malam td.cyus sedap.tergugat puase tengok gmbr 2 brger kat atas tu.haha. btw,follow u.. =)

adbhot said...

nice post

nadia fatihah said...

@popoi : double GCB ke? tah la..xtry agi. tapi GCB tu ok la..best ajer. haha :P

nadia fatihah said...

@shah URL : kihkihkih~ memang pon. mau botak kepala kalau g tiap2 hari mcd kan..

nadia fatihah said...

@far8 :weh gcb tu ayam la. name pon Grilled Chicken Burger. daging ape kebende nye. hahahahaha.

ko la blnja aku dulu. poket tebal aje aku tengok. haha :P

nadia fatihah said...

@sergeant keroro :nak ke? g mcD jom. haha

nadia fatihah said...

@kaizen : haha, makan gcb sampai xleh jalan. :P

nadia fatihah said...

@fendi :hahahaha, sape suruh tgk siang2,,kan dah kurus puasa. hahaha :P

nadia fatihah said...

@abhot : tq :)

Abe Goreng said...

Urmm.sdpnye GCB..nak 2 la.:D

UPDATE:Wordless Wednesday#2:Harry Potter

ifwat said...

mak aih, sedap membesarkan badan ya? hehe.. ape2 pun, bigmac terbaikk! :) :)

nadia fatihah said...

@abe goreng : 2? haha. tu mentekedarah nama dia :p

nadia fatihah said...

@ifwat : haha,,biasala cuti. :P bigmac xbest lorh. :P

kaizen said...

bg la sy.... hehehe

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

nadia fatihah said...

@kaizen : bolehhh, tarak hal la. haha

shah URL said...

baru perasan, nadia ni cite DABEL gcb, bukan singgle...walalalaweiii nadia !!!! haha :D

nadia fatihah said...

haha, igtkan dah lama perasan. tu la, maen hentam aje kannn :P

azeelia azman said...

wehhhh ak lama dohh ngide nak make GCB nehhh.

nadia fatihah said...

@lia : aku ponnnn!!!!!! nakkkkk!