Thank you for dropping by. Love you!

Jul 8, 2011

Akhirnya..

Hello. Assalamualaikum.

Hari ni agak lewat aku update entri baru sebab pagi tadi aku sibuk kena kemaskan rumah, basuh kain dan lipat kain bagai, lepas tu pulak aku pegi ringan-ringankan tangan tolong mak aku dengan bisnes kuih raya dia. Mana la tau kan, nanti raya terbuka pintu hati mak aku nak bagi duit raya lebih hehe. *kerja tak ikhlas :p.

Tapi bukan tu yang aku nak share dengan korang hari ni. Well, semua orang tahu kan hari ni 8 Julai, tapi tak semua tahu yang hari ni result interview MARA bagi tajaan mengikuti medic-twinning-programme dekat Bandung.

Sebelum tu, baca sini.


Tahniah la kat sape-sape yang berjaya interview tu, hope korang pergi. Jangan lepaskan peluang yang dah ada depan mata. Kalau diikutkan susah, belajar semua benda pon susah kan. Nah, kalau nak senang kawen jela. :p

Aku pulak? Pass ke failed?
Komen aku cuma "ALHAMDULILLAH" . Rezeki masing-masing kan. :)

gtg~
c ya!

8 comments:

nurfatiha blacky said...

gano noyaa ?

nadia fatihah said...

alhamdulillah. :)
lulus tapi xtaw nak g ke x. hoho

cik Teratai Wangi said...

erk.. pkp tu ape yer?

nadia fatihah said...

Pusat Kembangan Pendidikan. :)
untuk program twinning je kot. hoho

azeelia azman said...

kiro dpt g ahh noya??

nadia fatihah said...

yup, dapat la. tapi aku reject kotttt..waaaargh. dilemma

azeelia azman said...

perhhhh..bakpo reject?? kalo ak, ak g jerrr.bkn seney nak blhh tu noya..mu neh pulun mato ko gapo hah??hahahaa

nadia fatihah said...

hahah, xrelo aku balik2 sewel. hahahaha