Thank you for dropping by. Love you!

Jul 16, 2011

Contest Blog Paling Cun

Hello. Assalamualaikum.


Click pada banner untuk join. Atau korang boleh klik dekat sini ->> JOIN

Nah, amik engkau besar giler banner aku letak. HAHA. Nampak tak Ratu Lissa ? Maaf yer, ni bukan sebab protes ke ape, tapi sebab bersemangat sangat. First time join contest yang ade kaitan dengan blog aku. Hehehe.

Syarat-syaratnye (aku copy dari dia je ni) :

  1. wajib follow blog nie dan blog Ieyja.. *blog ieyja tak tahu blognya akan difollow. jadi biarkan dia suprise, haha..
  2. buat satu entry pasal 'Contest Blog Paling Cun'.. 
  3. dah siap letak link entry di kotak komen. *kalau tak jumpa sila klik tajuk entry, then scroll ke bawah dan anda akan jumpa.
  4. copy banner nie, sila klik>copy>paste kan ia dekat blog anda.
  5. tarihk tutup: 30 julai 2011 jam 11:59 pm.         
  6. tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger dan pastikan mereka tau.
So, to complete all the conditions, aku nak tag 3 member :



c ya!

3 comments:

Ratu Lissa said...

tq join, gud luck. ratu lissa nampak, ratu lissa suka!

nadia fatihah said...

hahahaxx..okep. tq :)

ceriteraliyana said...

hye3!! tinkerbell terbang2 sini melawat rakan2 bl0gger.. ^^,