Thank you for dropping by. Love you!

Jul 14, 2011

Saya Nak GA dari Korea dan Bandung

Hello. Assalamualaikum.

Aku nak join GA lagikk. Ni dah GA ketiga yang ak join dalam masa sebulan kott. Maklumla, tadek kerja kan hehe. Kali ni GA ni di-organise oleh Mrs farhan dengan Kakak dia.



Jom kita tengok hadiah apekah yang menanti.
Tadaaa~
  • 5 hadiah utama dari Bandung dan Korea.
  • 10 hadiah saguhati dari Bandung.
  • 1 hadiah istimewa untuk peserta yang tag paling ramai. (Fridge Magnet dari Korea)
Menarik kan? Since tarikh tutup lambat lagi, jom la kita pakat-pakat join. Mana taw menang hadiah dari Korea @ Bandung ni kan. Hehehe.

Ok, dua-dua blog Mrs Farhan and kakak dia aku dah follow. Sekarang ni aku nak tag :


c ya!



6 comments:

iMBobo said...

nak dr korea! :)

nadia fatihah said...

jom la join sama! :)

ifwat said...

goodluck ya cik nadia! :)

nadia fatihah said...

yer, TIMA KASEH ! :)

Mrs. Farhan said...

Tenkiu join, dear. Goodluck. =D


Hadiah GA boleh tgk kat sini. Hadiah x seberapa je.


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/hadiah-untuk-giveaway-dari-korea-dan.html

nadia fatihah said...

@ mrs. farhan : tenkiu dear, nanti akan usha :)