Thank you for dropping by. Love you!

Jul 16, 2011

Malaysia Menang!

Hello. Assalamualaikum.

Malaysia atau Harimau Malaya menang 3-6 menentang Liverpool. Hahaha. Taw tak kenapa aku cakap Malaysia menang? Sebab dah berjaya jaringkan 3 gol dengan Liverpool. Liverpool tu beb! Memang aku salute la dengan player Malaysia. Even though game ni cuma friendly game je, tapi tu dah membuktikan Malaysia layak untuk bertanding kat peringkat lebih tinggi.

Semangat kan aku? Hehehe. Tapi malam ni aku sedih tengok buah hati aku (khairulfahmi) sebab performance dia lemah sikit malam ni. Mungkin penat sebab banyak sangat game dalam masa terdekat ni. Jangan salahkan dia okay. Setiap orang akan ada buat silap. Adat permainan la kan menang and kalah tu.

Aku tabik springggg la dekat Harimau Malaya punyer supporter. Terbaekk. Korang tetap bangga dengan diorang walaupun kalah kat negeri sendiri. Bila aku bukan aje Facebook, makkAi, semua dok update pasal bola. Semangat tu la yang kita perlu untuk Malaysia terus majuu.

Ok, now let the pics talk.






Nah, hamekkauuu. Bapak besar gambar aku letak! Semangat dowh. Haha. Papepon, Go HARIMAU MALAYA Go!

gtg~
c ya !

4 comments:

KimiCnoL said...

yepp..betoi2 malaysia menang..tapi defend n goalkeeper kurang skit hari nie..kene improve nk lawan singapore lepas nie..hehe

nadia fatihah said...

ha'ah betul tue. diorang penat tuu *positif. HAHAHA

saya_arief said...

malaysia tetap pemenang di hati den.
malaysia boleh.
:D

nadia fatihah said...

yeah! :D