Thank you for dropping by. Love you!

Jul 29, 2011

dah pandai wat header sendiri!

Hello. Assalamualaikum.

Semalam memang gegak giler kan pasal bola, pasal sandiwara si LION segala bagai tu. Hari ni aku dah taknak cakap pasal tu, KECEWA maseh lagi terasa. Siapa yang tak frust kan bila team lawan maen macam haram sedangkan team kita dah put on effort giler-giler untuk dapatkan paling kurang pon agregat 5-5 dengan si Lion tu semalam.

Ok, bola issue's dropped. Aku kembali menceriakan hari dengan wat header baru! Tengok la kat atas tu. Takde la se-lawa yang korang punyer, memang tak leh dinafikan, tapi kira okay la kan? Baru first time buat ni. Aku ni otak tak berapa kreatif sangat pon. Hehe.

Lama punyer.
Ni yang baru. 

Credit untuk entah sape yang dah komen header lama aku tak lawa. Anonymous. Huhu, agaknya dia takut nak kutuk depan-depan kot, so dia wat anon jek. Tape-tape, aku tak marah pon. Tu adalah kritikan membina! ^_^

Sebarang kritikan dan pujian untuk the latest header ni aku terima. BTW, comel tak doodle tu. Kihkihkih~

14 comments:

mohd andian said...

hye...tolong wat header sy lak..huhu =P

nadia fatihah said...

hahahah, ni special request ke ape ek? sy xkreatif pon. :p

cik fadh said...

cntik ! cik fadh smpai skang xreti buat . suh owg buatkan . hehe

mohd andian said...

hehe...saje jep k..xpew kreatif 2 akn dtg kemudian..yg pnting ucaha caiyop caiyop!! 0_o

ifwat said...

mak aih.. cool2.. ifwat tak pernah reti nak buat header edit2 bagai. hehehe

ZIPPO MILLER said...

Perghh Terbaik Header ni..ni yang buat Zippo nak tuka header lg ni

nadia fatihah said...

@cik fadh : hehe,yeke? cik fadh suh sape wat? :)

nadia fatihah said...

@mohd andian : yer, betul tuu. try n error je tu sebenarnya ;)

nadia fatihah said...

@ifwat : haha, yeker? xkan xtaw guna photoshop kot..biasanye laki expert mende edit2 ni. :)

nadia fatihah said...

@ zippo miller : tukar zippo jangan tak tukar :)

Shah URL said...

hahaha nadia... tergelak td tgk org2 kat atas tu kata "hai saya nadia" hahaha..

bytheway tu improvement n anjakan pradigma selepas di kritik. best la you!!n :)

bermakna skang hari2 tukar header pon xpe kan :)

sy jg x de header sbb suka simple ;)

nadia fatihah said...

@shah URL : hari-hari tukar header? hahah, cukup la.dah kering idea nk wat header dah. :P

ifwat said...

edit2 tu buleh la, tapi nak kretif2 macam buat header ke, doodle2 tu yang tak reti.. hahaha

nadia fatihah said...

@ifwat : hahahaha, percaya atau x, ni first time wat doodle mcm tu, sy ni tangan kaku kalau nk taw. :P