Thank you for dropping by. Love you!

Jul 28, 2011

Dah boleh cash out churp churp.

Hello. Assalamualaikum.

Aku rasa korang semua dah taw pasal Churp Churp ni kan? Mengikut kata blogger-blogger yang famous amos la, join churp churp ni boleh dapat berlipat kali ganda untung dari Nuffnang. Nak join? Tekan sini.

Tak caya ke? Ce tengok aku punyer churp churp earning.

Pic kecik-kecik dah la. MALU ^_^
HEBAT kann?

Aduhh, macam mane ni. Tolong la aku. Sedih giler kot, asal buka aje tengok telur ayam tiga bijik kat situ. Haha.
Aku tak taw nak promosi churp churp ke ape ni ek?

Teman-teman tersayang, jom klik untuk saya. Nak sambung belajar dah ni. Hehehe. :p
Hmm, tak pon, awk klik saya punyer, saya klik awak punyer. Deal? ^_~

c ya!

Jom tengok kereta baru saya. OWESOME!

22 comments:

EYFAalias said...

kalau nak earning naik cepat. share dekat twitter :D itu maybe boleh membantu :)

nadia fatihah said...

@ EYFAalias : ouh, twitter sy tak aktif sangat. xpe, nanti nak cuba :)

Nicholas Igat Rekan said...

Suspennye tajuk entri. Buat facebook group, share kat facebook hehehe...

nadia fatihah said...

@ nicholas : hahah, ade sambutan ke nanti. btw, cadangan yang baik. thx :D

EYFAalias said...

semoga berjaya ya. pelan2 kayuh :P

SyUhAdA said...

igatkan btol..haha..

nadia fatihah said...

@ EYFAalias : heheh, tenkiu2. :)

nadia fatihah said...

@syuhada : hikhik. saje wat gimik :P

oktant said...

Ce buat 1 bahagian khas utk letak "text link" kat side bar atau memana tempat kat blog Nadia.

Tapi kena try & error kat tmpt mana yg dpt bnyk klik. Sbb setiap org pakai template yg berbeza.

Good luck Nadia. :D

ken said...

keep sharing! all the best :)

Shah URL said...

fb mesti ada ramai kwn rapat?? kasi share la kat medium2 spt email, fb, twitter n etc :)
all the best my friend :)

Fitrihadi said...

yang penting kena ada follower banyak.. tak kisah ar kat fb atau twitter.. tak pun buat je satu entry untuk satu iklan..mungkin boleh bantu naikkan earning.. good luck!

nadia fatihah said...

@oktant : ouhhh, ok. nanti sy try. thx ya! :)

nadia fatihah said...

@ken : hihu, okeyh. thx :)

nadia fatihah said...

@shah URL : ye, tapi kawan pon malas tolong, jahat kann? haha THX btw :)

nadia fatihah said...

@Fitrihadi : ENTRI! ye, thx utuk idea tu. :)

Anishaway said...

alapak ! Anish ketinggalan zaman, baru tahu kewujudan ads Chup Churp ni
huuu

lepas ni bole lah simpan duit untuk kawin sikit. hikhik

ifwat said...

hahaha.. ifwat tolong klik satuu! takpa2.. usaha lagi collect duit churp2 :)

nadia fatihah said...

@anishaway : ohh yeke? xpe2, sila join yer.. jom pakat2 kita klik. hehe

nadia fatihah said...

@ifwat : haha.kesian kan dapat telur ayam tiga bijik tu. :P

thx sebab klik :)

cik violet said...

ingt betol2 da cash out..heeee

nadia fatihah said...

@cik violet : hihihi, sori yer..baru je naik jadi singgit :P