Thank you for dropping by. Love you!

Jul 11, 2011

Facebook Account Hilang!

Hello. Assalamualaikum.

Mark Zukerberg tengah renovate dia punya Facebook ke? Tranjatt gegul bila bukak aje Facebook kuar mende alah ni.


Huh, baru aje nak tinjau FB sebelom pergi bukak puasa dengan parents. Ni mesti kes Zukerberg nak lawan Google ni. Maklumla Facebook dan Google social web yang paling laris sekarang ni. Google pon dah renew profile blogger bagai, Zukerberg pon ape lagi kan?

gtg~
c ya!

11 comments:

Siti Safiyyah said...

satgi ok la tu.. hehe

bhotol™ said...

aduh kok bisa yah ???

nadia fatihah said...

haha, dah ok dah. :)

nurfatiha blacky said...

samo lah kito hari ni. aduiii. pahtuh okey balik. hee

nadia fatihah said...

hahah, cuak molek beraso...

ahsfantasy24 said...

huhuhu..
bahagia la berg. kaya raya :)
kte ntah bila nk jdik cam die..

Jom Jenguk:
Kamu Melayu? Apa kamu tak sayangkan bangsa? Tak cintakan Bahasa? Tak terfikirkah tentang anak-anak kampung? Jangan pentingkan diri sendiri! Jangan hina dan perlekeh bahasa kita!

nadia fatihah said...

bleh je, kita bukak web sosial nme KakiBuku pulak. hahahah

cherryzeyra said...

sme arr . geram oww

nadia fatihah said...

hoho~ tapi dah oke kan? :)

azeelia azman said...

dye nak suh mu brenti3 lahh tuh on9 24 jam..

nadia fatihah said...

hahahh, haram punyer aku nk brenti. ctu la tempat aku cari updates. hahaha