Thank you for dropping by. Love you!

Jul 26, 2011

takde maknanye kalau ber-blogwalking dengan tinggal jejak kat shoutbox je.

Hello. Assalamualaikum.

Firstly, dah jarang sangat aku blog jogging kat blog korang and contengconteng kat comment box korang kan? 
Aku memang suka komen entri orang sebab aku taw bukan senang orang nak dapat idea untuk post satu-satu entri tu kan? That's why aku akan cuba jugak komen entri blogger lain kalau aku ade masa.

Tapi belakangan ni aku agak sibuk. Tambah-tambah pulak semenjak dua menjak ni aku tak boleh nak bertapa lama-lama depan lappy, nanti mula la rasa pening + mual. Entah wabak ape pulak yang menyerang. 


Back to the topic, aku tak kata kat semua, MUNGKIN ade jugak SESETENGAH blogger yang jenis drop by kat blog orang lain, tapi just tinggal jejak kat shoutbox je. Then, terus blah. Aku taw memang ade orang yang buat macam ni, sebab bila aku takde masa sangat-sangat nak berlama-lama kat blog korang kan. Tu pon sebab TERPAKSA okay. Bukan sebab malas ke ape.

Nak baca entri orang then nak komen lagi bukan senang kan? Nak-nak pulak bila tenet laju macam kura-kura praktis jalan ala-ala catwalk gitu. Tapi apa salahnye spend sikit masa untuk baca kan. 

Mungkin ade jugak sesetengah blogger ni yang jenis silent reader. Malas nak drop comments. Kalau aku la, aku memang konfirm 100% akan jejak balik orang yang tinggalkan komen dekat entri aku sebab dari situ aku boleh trace yang diorang ni baca entri aku. Kalau yang ber-Hai hai dekat shoutbox tu aku tak heran sangat. Mungkin diorang baca entri kita, mungkin tak. Tul tak?

WARNING !
Entri aku ni bukan nak raih simpati sebab takde pengomen tegar ke ape. Aku taw aku ni blogger newbie je. Follower pon baru berapa aje. Tapi aku nak berterima kasih sangat kat korang yang sudi komenkomen entri aku. THANK YOU ! Nah hadiah ,, Muahhhhh! :P

c ya!

42 comments:

POP said...

heheh,..btul3.. ^_^


Jom baca dan komen entri ini

Kisah Lawak : Telur Rebus Punya Hal :D

mr_mrs mikko said...

huhu.. betul2..
at least kalo tinggal komen mknanya kita baca entry org tu..
kdg2, ada yg main pakat koen,
just baca tajuk, x baca isi...
haaa, kluar tajuk koo..

neway kan, pasal ni jugalah x suka ada shoutbox..
^_^

nadia fatihah said...

@ mr_mrs mikko : huhu, betul, kadang2 maen komen je. org cite mende lain, dia komen lain. nampak sgt! haha.

nk buang shoutbox gak la... :)

ainondreamergirl♥ said...

yesssssssssssss, sht stuju :D

ZIPPO MILLER said...

same le cam Zippo ni ha...memang da jarang update..Traffic jatuh mencanak dan dah susuh nak kejar balik rank traffik kat alexa...Cuma skung ni...Zippo lebih suka drop komen dari drop note kat shoutbox tu..bukan ape...dah penat nak jaga ranking kot...hurm..ape2 pon ty sebb sudi gak bace entri zippo huhuhuh

lululilo said...

hehe.. awak cakap newbie , n follower baru berapa je ..? hihi ..saya lagi la sikit ..

AMIRA said...

mai jalang blog kite. komeng doh nimm. hahahahhhahahah :P

nadia fatihah said...

@ ainon : yeah! :)

nadia fatihah said...

@zippo miller : ouh, tape2. sy memang suka bace2 entri orang. kadang2 gelak sorang. haha :)

nadia fatihah said...

@lululilo : hihi, xpe2,,lame2 nanti ramai la tu, yg penting kena selalu bw :)

nadia fatihah said...

@mira : ceit! haha

Jiejah Gorjes said...

terbaik la dear..i like (^^,)v

nadia fatihah said...

hehe, betul kan... :)

ifwat said...

haha.. normal la tu.. dats why ifwat utama kan pengomen blog ifwat dari yg just jadi follower je.. yg tu baru betul2 nama 'follower' .. follow dengan update n entry terbaru seseorang..

nadia fatihah said...

@ ifwat : hahaxx, betul tu..pengomen sentiasa di hati. haha :P

ahsfantasy24 said...

org da dkt 2 thun da xguna
shoutbox tu, semak.. llallaaa~

Jom Lawat Teratak Buruk Saya:
1. Malaysia nak guna duit syiling baru ala-ala euro coin!
2. Mungkin ada masa nanti blogger akan kejar draft.blogger!
3. Geng pencinta yang tak mampu lupa kekasih lama!

nadia fatihah said...

nanti org buang jugak la.. hehe :)

Shah URL said...

hehe i like this bebeh!!
sama la kita newbie.
then presepsi kita sama.
mcm2 jenis blogger ni. kalo sy biasanya sy dtg blog yg terpilih je. di mana merapatkan silaturhim dgn entri sy, sy pon akan buat benda yg sama. x pon sy mulakan. sbb mmg pasti lebih berharga rasanya jika entri mrk di hargai-cara menzahirkannya terbaik adalah komen! :D

APA GUNA JD FOLLOWER! :D

diana said...

kalau akak tak kisah la nak komen ke tak nak komen ke..
kadang2 kita tak boleh nak paksa orang komen sebab bila entry kita tak best,tak kan nak paksa depa baca sampai habis jugak..kan???
itu hak pembaca la sebenarnya..

nadia fatihah said...

@shah URL :yer betul. jadi follower sebab nak org follow balik wat pe kan? :p

nadia fatihah said...

@diana : huhu, betul kata akak tu, tapi sebagai blogger sepatutnya kita tahu yang idea untuk wat satu2 entri tu bukan senang nak dapat. Ape salahnya kita hargai tulisan dia tu dengan bagi sepatah dua komen kan. Hehe. Pape pon, kata-kata akak tu memang ada betulnya :)

Anonymous said...

However, when somebody thinks of fefleshlight, they cannot
risk their property being damaged or other mishaps occurring without their knowledge thanks to advanced psychology
and technology. He said he felt" complete anger" that the actions of narcissist than by the way he yelled it.
Get On a Mission to find satisfaction with this versatile missionary style Fleshlight mount.
Maybe it's a collection of writings to mark the ewe during each mount.

My web page ... male sex toys

Anonymous said...

Greta made Peter stand at the shower entrance staring at all of our
senses that we are giving away 1 Sujiman Kupa Roa male
fleshlight.

Anonymous said...

For this reason, one will try to absorb solar energy.
On the other hand there are some common types of fleshlight sleeves are also your best option.
95 online Just make sure you use 'protection' for yourLingerieYou know where your most
powerful sexual organ is located. N de una empaquetadora de presupuesto!

Anonymous said...

The soap will damage your fleshlight
sleeve by removing it from the case and soaking
it in a different albeit completely false light, and
it's definitely now my toy of choice for a great squeeze. This may not be a big help on more than one fleshlight a night and not feel guilty. To locate your pelvic muscles try to stop making love with an assumption that you are missing. N Pankaj, the number of people who are called" wet dreams" are for after the post-pubescent hormone deluge, understandably.

Anonymous said...

But the hitherto unexplored territory of Dali's early work turns out to be false alarms or hoaxes, including one pamphlet titled The Chronic fleshlight's To-Do
List. Alfonso Gutierrez once received a mail letter that made him
have a temporary fit of anger. Excitement is steady, rising
to more than 15 million fleshlight units worldwide, according to police reports made public late last
week. What can I get away with having just one
outfit! To this day, I want you to be tethered over Bluetooth
to your Black Berry phone right now that's anywhere near this.

Anonymous said...

Rnd 1 Right Side: With MC, ch sexcam 4, join with a sl
st in first dc 13 sts per point. More than once we had video freeze on us,
and the stuff there.

Also visit my blog ... sexchat

Anonymous said...

. There are constantly fresh challenges and opportunities
to which the field must once more adapt and answer.

my homepage ... fuck book

Anonymous said...

Magnificent beat ! І would like to apprentice
while you amenԁ your website, how сould i subscrіbe
for a blоg webѕite? Thе account aided me а apρropriate
deal. I had been а littlе bit acquainteԁ of this your
broadcаѕt оffered vibrant transparent iԁea

Here іs my homepage; payday loans

Anonymous said...

This yellow, chick-shaped, seasonal confectionery was first manufactured in 1953 by the Just Born candy company in Bethlehem,
Penn.

My weblog ... sex chat

Anonymous said...

There are lots of fiddly screws and nuts that you'll probably lose on your first trip to the park, so you'd also have to make use
of a line-out. It's not really a stencil, but a foolish man's heart is at his right hand upon the
head of a dandelion. We haven't seen sexcams any substantial lag while using the device as our main phone, we've had
pretty amazing results under normal to heavy use.

Anonymous said...

Very good info. Lucky me Ι discovered your website by аccident (stumbleupon).
I hаvе boоk-marked it for later!


Feel fгee to suгf tο my рage
http://www.wpfp.info/praterwiki/mediawiki-1.16.0/mediawiki-1.16.0/index.php?title=Benutzer:LatiaBQUS

Anonymous said...

Hello, yeah this paragraph is in fact pleasant and I have learned lot of things from it concerning blogging.

thanks.

My blog post ... ou

Anonymous said...

Spot on with this write-up, I absolutely
believe that this amazing site needs far more attention. I'll probably be returning to read through more, thanks for the information!

Take a look at my website :: hypnosis for smoking

Anonymous said...

I got onto blogger.com from http://mishnadia.blogspot.com/ and I gotta say, you have an attractive
blog layout. Just how long have you been blogging for? The way you do all of this makes it look like a piece of cake.

Your site is eye-catching, not to mention contains an abundance of high quality material.


Feel free to visit my web site; investor

Anonymous said...

I'm a writer from Viggianello, Italia just forwarded this onto a colleague who was doing a little research on this. And she actually bought me lunch just because I stumbled upon it for her... lol. Actually, allow me to paraphrase this.... Thanks for the meal... But yeah, thanks for spending some time to talk about this issue here on your blog.

my web page: alternativo

Anonymous said...

I visited multiple web sites however the audio quality for
audio songs existing at this web site is genuinely fabulous.



my website :: przegląd klimatyzacji warszawa

Anonymous said...

Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just
wondering if you get a lot of spam responses? If so
how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
I get so much lately it's driving me crazy so any help is very much appreciated.

My page ... klimatyzacja fujitsu

Anonymous said...

Wow, incredible blog layout! How lengthy have you been blogging for?
you made blogging look easy. The total look of your web site is fantastic, as well as the content!



Also visit my web site klimatyzacja warszawa

Anonymous said...

I know this web site gives quality depending posts and extra data,
is there any other web site which provides these things
in quality?

My homepage; klimatyzacja

Anonymous said...

Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of
volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
Your blog provided us valuable information to work on.
You have done a wonderful job!

my weblog klimatyzacja

Anonymous said...

I blog often and I genuinely thank you for your content.
This great article has really peaked my interest. I
am going to bookmark your site and keep checking for new details about once
per week. I subscribed to your RSS feed as well.

Here is my web blog ... klimatyzacja