Thank you for dropping by. Love you!

Aug 15, 2011

SEGMEN : GUA KIDAL KE GUA KANAN KE, GUA PUNYER SUKA LAH!

Hai !

Nak join segmen lagi. Kali ni kawan baek+sengal aku punyer segmen. Entah pape la segmen dia. Aku saje join, saje nak amik hati dia kan. Kang menangis tak berlagu sampai jadi macam Kasem Selamat pulak kalau aku takmo join. Ngahahahahha~


Well, Azeelia Azman , macam yang dah kau taw, aku ni orang kanan. Tak maen laahh kidal-kidal ni. Takde makna nyer orang kidal ni superb macam yang ko cakap tu. Kahkahkah !

And one more thing, aku rasa aku lagi ramai peminat dari mung! Sila jangan muntah. Kehkehkeh.

FYI, aku memang menyampah giler kentang ngan tangan kiri. tadak satu kerja pon aku boleh buat dengan sempurna pakai tangan kiri. Rasa macam nak boikot je tangan kiri. Ngahahaha !

19 comments:

Anonymous said...

ceh cip diskriminasi nihhh =p

azeelia azman said...

cedalee mu noya..hahaha..


eheh superb ahh sebab ak reti guna balko dgn tgn kiri..

mu reti gapo???

haha.

xdop gapo3..haha.

ghab van hal said...

kekeke...hidup kanan...=)

nadia fatihah said...

@anon : eh anon mame lak ni? xdeskriminasi ponnnn. ahahahaha :P

nadia fatihah said...

@lia : cesdale cheese!! hahahaahha,,eleh, igt mu heroin sgt bleh guna tgn kiri? wekk. hahahaha :P

nadia fatihah said...

@ghab van hal : ahahahhaa! yer hidup kanan, mati kiri! kehkehkeh~

azeelia azman said...

shadapp u noya!!

haha.takpolah.janji org kidal unikk.

:P

Anonymous said...

kalau ye pun, jangan sampai menyampah. tu kan anugerah tuhan. setiap pemberian, pasti ada kegunaannya. kalau dah sampai tahap boikot tu, bahaya dah. allah maha mengetahui. nanti dia tarik nikmat, tinggal tangan kanan je. huh.

syukur kanan dan kiri aku ada kegunaan dan dua2 berfungsi dengan baik. :)

nadia fatihah said...

@lia : hahahaha, ank sdaro aku 3 orh kidal. cehss. :p

nadia fatihah said...

@anonymous : tq for the advice mr thinker. ok, tarek balik kata2 tu :P

akoo pae said...

hhaaha jangan lupe basoh berak tgn kiri..ade jugak fungsinye tuu

=)

ifwat said...

ifwat kidal! dan ifwat boleh je buat banyak kerja dengan tangan kanan juga :D :D

nadia fatihah said...

@ifwat : aisehh, mau bikin gua jeles ka? hahaha :P

nadia fatihah said...

@akoo pae : hahahhaha, itu dah semestinyer. kah44

shah URL said...

Sy pon kidal gak. tp biasa je pon kidal ni. Sama je ada kelebihan dan kekurangan. Cthnya : bnyk benda tuk kanan :D

nadia fatihah said...

@shah URL : pon kidal jugak ek? asal ramai blogger yang kidal ni? hahahah :P

Bui Junaidi said...

salam kenal..kita serupa lah..orang kanan..hehehe

nadia fatihah said...

@bui junaidi : heheheh, yay! hidup org kanan. hikhik

zareliqa afiqa said...

yuhuu..dtg terjah geng kanan.Idup kanan!yeahhh ^^
salam kenal ya! :)

Selamat hari raya!

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/08/segmen-gua-kidal-ke-gua-kanan-ke-gua.html