Thank you for dropping by. Love you!

Aug 29, 2011

Dapat kad raya lagi! Follower mencecah 400!

Assalamualaikum.

Urgh, sangat busy lately. Aku rasa korang pon sama kan? Tak ramai sangat dah aku tengok orang dok ping entri kat fb group, sibuk dengan preparation raya barangkali.

Straight to the point. 


1. Aku Dapat Kad Raya Lagi laaaa

Sebelum tu, baca sini. Actually mende ni dah lama aku nak gtaw kat korang. Tapi selalu je terlupa plus pulak masa tak berapa mengizinkan. Maaf yer tuan pengirim. Bukan niat tak nak menghargai masa yang u luangkan untuk pergi post office sebab nak hantar kad raya untuk saya ni yer. Ni adalah kad raya ketiga yang aku dapat tahun ni. Alhamdulillah. Walaupun 3 je tapi naseb aku dah boleh dikira baek dah. Ada aje kott yang tak dapat langsung. Kehkehkeh.


Kad raya neh aku dapat dari MR ZOUL . Jom p beraya rumah dia. Dia ajak tu.
[tapi alamat tak bagi,,ape laa mr zoul ni] hahahaha. =P


2. Followerku Dah Mencecah 400+

Alhamdulillah, akhirnya follower aku berjaya cecah angka 400. Aku sebenarnya tak berapa bangga sangat sebab aku taw follower bertambah sebab aku join segmen. Tapi takpe, tu lah rezeki namanya kan. Kadang-kadang wondering gak, korang follow aku ni sebab nak aku folow balik ker memang sebab tertarik dengan blog ni. Nyway, aku tetap hargai semua susah payah korang tekan button FOLLOW kat site aku neh.


Follower ke 400 jatuh kepada(cewahh ayat) Cik Tieykah. Mekaseh yer, walaupon follower dia dah beribu, tapi still follow lagi blog tak sememeh aku ni. heeee :D

Sebelum tekan X kat sebelah kanan page ni, jangan lupa terjah SINI dan SINI yer. Bagus bila beramal ni, plus pulak di bulan puasa. hehe :))

10 comments:

ZouL said...

hehehe..dpt 3 kad raya pun dah kira okay pe.ZouL pun tak dapat hahahahaha..aiseh.lupe lak nak bg alamat..kelam kabut masa tu hehe...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye .

hehe

selamat hari raya ye

:)

Fikri said...

Xaci la dpt kad raya. jeles ni jeles. haha.

Jiejah Gorjes said...

deyyyy adik manishhhh selamat hari rayerrr ...jln2 tu sopan2 santun sket jgn terlompat2 pang kang nanti kihkihkihkih :p

nadia fatihah said...

@zoul : zoul xdpt ke? nnti hara korban sy bagi untuk zoul ok? hahaha :P

ye ye je lupa, padahal takot org betul2 pergi kan? kihkihkih

nadia fatihah said...

@chokichoki : selamat hari raya jugak :D

nadia fatihah said...

@fikri : kihkihkih. tu la tak usaha nk dpt camane. cer g kat blog org, then wat ayat sedeh sket, sure dpt punyer. hahahahaa

nadia fatihah said...

@jiejah gorjes : hahahahhaha, kak! sy dah sememangnya sopan lah. *perasan. hehehe

Far8 budak baik said...

waaaaa ingt aku sorang je dapat
kad raya haha!
wehhh follower ke 400 kau tu
seyes byk caakap..
jgn layan dy k..
hahahahahaha!

nadia fatihah said...

@far8 : hahahahahaha, yeker? takpe2,,aku suka org byk ckap. hahaha