Thank you for dropping by. Love you!

Aug 12, 2011

News : Pelajar kena liwat?

Hai!

Kita bako aje cikgu macam ni..
p/s : click pic for enlargement.

Kalau korang baca paper BH hari ni korang akan tahu betapa bangangnya seorang cikgu bila dengan perasaan tak bersalah meliwat student dia sendiri.

Ape dia tak tahu ke yang mak bapak budak tu hantar anak diorang untuk pergi belajar, bukan nak suruh engkau liwat anak dia wahai cikgu!

Aku memang hangenn baca berita ni. Memang tak patut! Naseb baek la budak tu dapat kumpulkan keberanian dia nak lodge report. Kalau tak, aku rasa sampai habes sekolah pon budak tu akan jadi mangsa nafsu serakah dia.

" Pelajar lelaki yang berusia 13 tahun yang tinggal di asrama sekolah itu dikatakan sering diajak guru berusia 41 tahun itu ke rumahnya.. "

" Mangsa mendakwa diliwat tiga kali oleh guru lelaki itu antara Mac hingga Jun lalu.. "

Kesimpulannya, takde sesape yang kita boleh percaya sekarang ni. Famili pon kadang-kadang tak boleh nak percaya sangat. Dah banyak dah pon kes haruan makan anak.

Masya-Allah. Apa la nak jadi ngan dunia sekarang ni eh? Hari tu bising pasal hal gereja nak murtadkan orang Islam, hari ni kes cikgu liwat anak murid, esok-esok ape pulak?

p/s : maaf andai penggunaan bahasa hari ini buat pembaca sekalian SENTAP!

c ya!

Semoga kita sentiasa di bawah peliharaan-Nya. Insyaallah.

12 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sekarang ni kita xleh menilai orang dari pandangan luaran je kan.. manusia akhir zaman memang pelik

Far8 budak baik said...

kau hengin aku lagi lah hangin..
grrrrrrr..ape entah nk jadi..
umo dah 41 nafsu cam kuda lagi..
haish..marah marah..
klo aku jumpe dy..mmg
aku sepak cukup2..huh

nadia fatihah said...

@ taufiq : ha'ah, smua orang tu kita tak boleh nk put 100% trust sgt,,bahaya!

nadia fatihah said...

@far8 : giler betul. dah la dia tu cikgu. otak letak kat mane entah..

ifwat said...

adoi, songsang sungguh! ngn laki pun jadik.. aihh

nadia fatihah said...

@ifwat : jadi jer asalkan bleh puaskan nafsu dia. tak leh blah..

azeelia azman said...

masyallah.zaman loni noya.xleh tgok luaran,pgkat,umur,rupa.

semua nyer kadey3 xbetol.haih.

mitop jauh lah blako.

teha said...

ape laa nk jd dgn cg nie kan.. ish2 ~

nadia fatihah said...

@lia : betul tu wehh,,takut aku,,gano la ank aku nk hidup esok2. huhhh

nadia fatihah said...

@teha : dasattt! mak ayah budak harapkan dia jaga anak diorang, tgk2 dia pulak dok baham budak tu.

anamizu said...

hemm..dunia...dunia..

nadia fatihah said...

@anamizu : bukan dunia yg salah,,tapi kita,,tak jaga akhlak. :)