Thank you for dropping by. Love you!

Aug 10, 2011

Selena Gomez & Justin Bieber kembali intim?

Hello. Assalamualaikum.

Pergggh~ Gosip lagi di bulan puasa. Kikiki :P


Nampak happy je kan pasangan ni. First time dengar memang aku tak boleh terima yang Selena Gomez couple dengan Bieber. Tapi nak buat macam mane kan, dah tu pilihan dia. Tak kan la kita yang dia tak kenal batang hidung ni nak p cakap ' Sel, ko tak boleh kapel ngan Bieber! ' haha :P

Semalam dalam berita diorang dah brake up sebab Selena Gomez tak suka Bieber kawan ngan Sean Kingston, Lil Wayne and Chris Brown sebab risau akan bagi oengaruh buruk kat buah hati dia. Tapi sehari lepas berpisah, orang ramai tengok depa dokpegang-pegang tangan dah. 

Cinta diorang ni maseh kuat kot. Jeles pulak bila every pic yang di snap, diorang ni tak pernah lepas dari berpegangan tangan. Ehem. Ohh, how romantic! (Dalam Islam ditegah okay!)


p/s : baru aku taw yang Sean Kingston adalah bekas pencuri!

c ya!

14 comments:

KiD said...

haaaa... romantika bulan puasa.. hehehe

Fz27 said...

kenapa JB mesti ngan SG aduyai... ishk2

ifwat said...

mak ai, sedap la JB dapat Selena Gomez ni ek? hahaha

syasyah_biscuits said...

hahah baru tau jgk sal s.kingston

nadia fatihah said...

@kid : hikhik~ diorang tak puasa. :P

nadia fatihah said...

@Fz27 : ha'ah kan,,kenapa laa ek.. :P

nadia fatihah said...

@ifwat : haha, untung la badan..SG cun kotttt! :P

nadia fatihah said...

@syasyah_biscuits : hahahaha,,lambat kan kite? :P

hyz said...

x minat si selena gomez ni....

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

fuyyo . so romantik gitu

:)

nadia fatihah said...

@hyz : haha, yeker? :P

nadia fatihah said...

@chokichoki : hihi, romantik kann..jeles i :P

Amni said...

bagus betul dia nyer reason sebab nak clash... tapi bieber boleh pikir kot yang mana baik yang mana tak... =)

nadia fatihah said...

@amni : hehe, ha'ah kann,,tapi maybe si gomez tu takut buah hati dia salah bergaul dgn org..huh, macam2. :P