Thank you for dropping by. Love you!

Aug 31, 2011

argh, kereta batuk dalam jammed! Haha

Hai.

Mood nak meng-update kurang sebab tengok rata-rata blogger maseh lagi belum update entri baru. Nampak bebenor tengah sakan beraya lagi. Haha.

Hari neh akak aku yang first tu dah start kerje, biasala tu nurse kan,, yang second tu sibuk dengan kenduri kawen anak sedara suami dia,, yang third tu dah balik umah dia kat Dungun,, abang aku pulak dok berlingkar atas katil, so rumah aku tinggal aku and akak yang fourth tu je. Bosan tu terasa la jugak..

Tadi petang ontheway pergi kenduri, makk aiii, merangkak-rangkak kereta atas jalan. Panas tak usah cakap lah. Plus pulak keta bapak aku tu, aircond rosak. Maklumla kereta antik. kehkehkeh. Habes cair makeup aku nyah! *makeup la sangat

Esok ada reunion dengan rakan sekolah dulu. Nak pergi or tak? Terasa macam malas pulak tayang muka kiut ni dekat diorang *muntah darah

Salah satu sebab taknak pergi sebab takut tersekat dalam jammed. Bukan senang nak drive keta manual dalam jam. Mahu nyer asyik terbatuk-batuk aje tengah jalan, malu akak nyah! Kang turun saham pulak.

Aku geram jugak dengan sesetengah driver yang rasa diorang dah superb giler driving neh. Mentang-mentang tengok kereta orang lain maseh pakai P lagi, suka suki aje nak hon-hon orang. Ape salahnya bertimbang rasa sikit kan, bukan sengaja pon orang nak tersedak tengah jalan tu *cubaan mem-backup diri. Hahaha. Biasanya, orang laki la yang suka picit-picit hon ni. Malu la bang taw takk!


Aku paling hangenn bila ade driver suka judge driver yang drive macam hampeh tu pompuan. Hey, warga emas pon bawak keta slow lah! *emo, haha*


c ya!

12 comments:

ainondreamergirl♥ said...

sayangggggggg. bukan reunion lusa laa. :)

nadia fatihah said...

tu lah aku penim. ade oyak 2hb, ade oyak raya ketiga. arghhhhhhhhhhh

Edy Fee said...

bese mcm tu la...klau slow je kete depan' mesti pompuan bawak ni' hehe

Blogger Newbie said...

hahaha. kalau org tu lelaki yg drive tu jenis usha2 + senyum2 kambing + main2 mata camne?

Selmat raya la nadia dik oi :)

ucapan raya kat cbox dia xnak bls :(

Anyway maaf zahir batin eik ada salah silap dalam berblogging :)

azeelia azman said...

hahahahaha beratt mu neh noya :D

nadia fatihah said...

@edy fee : pulak? kang kalau laju kang, kata lain pulakk..konklusinya pompuan la yg selalu salah. :P

nadia fatihah said...

@shah : kalau dia nk men2 mata, kita langgar je bontot keta dia tu. hahah

nadia fatihah said...

@lia : haha, well u noe me :P

a r i l said...

sabar2..hehe..

teha said...

hahaha ! sabar :)

nadia fatihah said...

@aril : haha, sabar dah la ni :P

nadia fatihah said...

@teha : takpe2,,maseh waras lagi :P