Thank you for dropping by. Love you!

Aug 17, 2011

wordless wednesday #5

Hai. !


Aaaa-choo! Penatnya bila dapat virus bulan-bulan pose ni.

p/s : sape komen dia tak kena selesema setahun. kihkih~

22 comments:

Kancil 8349 said...

wah...kancil mengalami sekarang nie..dah masuk 2 minggu kena virus nie...hingga mengajar pun tersasul2....

Jiejah Gorjes said...

haaaaaaa tu arr berjaga lagi sampai lewat mlm mana tak achoooo...

makan la penadol soliber..ngeeee

nadia fatihah said...

@kancil 8349 : dah dua minggu? bahaya tuh. cepat2 pi hspital. kihkih

nadia fatihah said...

@jiejah gorjes : xdelah, bukan sebab berjaga malam la kak. hikhik

ek? kena makan ubat ke? tak suka!!!!!!!! :P

miZz_nizZ said...

mkn ubat ye=)

nadia fatihah said...

@mizz_nizz : haha, say no to UBAT! :P

ifwat said...

hahaha.. betul cakap cik kat atas tu.. duk berjaga lewat malam, mana tak dapat penyakit! haha :P :P

anamizu said...

try beli kat farmasi ubat capsul nama dia METADON atau CONTACT 500.. mmg khas utk selsema.. hehe

nadia fatihah said...

@ifwat : hahahahha, ala selama ni dok berjaga sampai lewat malam jugak,,tapi takde la sampai dapat virus ni! :P

nadia fatihah said...

@anamizu : hahhahahha, baek betol awk ni..nanti sy g cari, then wat koleksi dalam almari ubat yer. btw thx. bleh jadi pharmacist dh :)

cIk PikA said...

alahai.. cian nye... mkn ubat ye..

miss ika said...

semoga cepat sembuh..:)

shah URL said...

x mandi pagi mmg senang di jangkiti pagi tau :P ekekekek

akoo pae said...

haha yo yo o je sape komen tak selsema setaon..


smoge cepat sembuh =)

A retarded kitty said...

minum la banyak air masak.

tapi masa berbuka dengan sahur saje tau

ngee

nadia fatihah said...

@cik pika : haha, insyaallah :P

nadia fatihah said...

@miss ika : tq,,dah beransur baik dah. :)

nadia fatihah said...

@shah URL : cehhhh, sape yang tak mandi pagi ni? saya mandi lah. hahaha :P

nadia fatihah said...

@ako pae : kihkihkih~ ni komen sebab taknak selesema ke? hahaha

ok, thx yer :D

nadia fatihah said...

@a retarded kitty : hahaha, sure enuf la kalau yang tu,,tapi kdg2 nak jugak minum air kul 3 ptg. hahaha :P

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

semoga cepat semboh ye

:)

nadia fatihah said...

@chokichoki : tima kaseh kak. :D