Thank you for dropping by. Love you!

Apr 17, 2010

matriks, matrix, matrices? haha :P

hi, hello !
selamat malam.


hohoh~
satu title yang agak menyengalkan. 
yesterday [ 16th april ] , 2009 spm leavers are announced
wif the matrikulasi enrollment.
congratez to those who succeed
and to those who failed, dont get frustrated.
u all still boley wat rayuan lagik. okei?


hurm, balik pada hal haku lak.
ak dapat
KOLEJ MARA KULIM, KEDAH.
1-year programme, aliran sains.


neh merupakan suatu berita yg x pernah aku undang lam hidop aku.
sbb since kecik agy haku mmg da plan tanak masuk matriks.
ntah la nape. maybe due to environmental influences kot.
hahaha. biasela, haku neh jenis mudah terpengaruh sket. style waswas gtu. hoho :D
tapi skang neh laen lak jadik. ntah la, jidin da pengaruh minda haku kot.
ekekeke :P
tetibe lak rase cam nk pegi sana.
naknak plak, haku dapat offer matriks sama ngan mira (kazen), tehah, sal, n ramai lagi laah besties aku.


so status haku skang neh ;
DILEMMA.
hoho ;)


nak pegi ke tanak? mira da kompem pegi. skang ni ak kena blaja decide wat is the best fer me. ni mase depan haku. ta boley la nk maenmaen ikot owang ni. tp its quite confusing lol ~
naknak lak, registration fer matriks is on 10th of may.
ari tuh spesel day lol, ari YIK (yayasan islam kelantan) na bagi hadiah kt plajar cemerlang exm 2009. hahaha :PP


tapi hape hape pon,
first priority haku : ASASI FARMASI.
kalo dapat asasi, mmg terang terangan haku reject matriks neh. hohoho ~
since dat upu punye result kuar on 1st may,
so haku still ade chance laa nk pikir btolbtol.
aty berat na pergi asasi, tp entah dapat entah tidak.
so juz wat n c larh.


enuf.
nanite. :D
selamat berblogging temanteman !

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

salam...

matriks agak tough berbanding dgn asasi...tp kalau adik yakin adik boleh fokus dan bljr dgn rajin insyaallah matriks adalah jalan yg terbaik utk sambung bljr...habis jer matriks dah boleh teruskan dgn degree...

anyway, good luck yer...

n.a.d.i.a said...

ooo..okie dokie. thx ye kak :)

chanz said...

kalo x dapat asasi farmasi, pegi matriks pastikan dapat 4 flat, boleh amek farmasi tu kt USM, UKM, UITM & etc.. senang je 4 flat kalo study betol2~ ramai kat sana banyak maen, ikut kawan tu tak skor.

n.a.d.i.a said...

ouh camtu eh. ok then. sy pegi matriks laah. tapi untok 4flat tu, insyaallah. :)