Thank you for dropping by. Love you!

Jun 29, 2011

cinta muka buku ;)

Hello. Assalamualaikum.

Korang yang dah kenal aku mesti taw kan aku memang ketagih dengan Facebook suatu masa dulu. Kalau sehari tak buka FB memang tak sah, resah gelisah aje. Kalau on9, kadang-kadang sampai mak aku bangun nak solat sunat pukol4 pagi tu baru aku nak masuk tido. Hmm. Entah ilmu ape la yang Mark Zukerberg pakai sampai aku jadi macam tu. Memang dah lali telinga aku kena bebel ngan mak aku. Yela, tade keje kan, dok on9 sampai kul 3 4 pagi. Lepas tu mula la nak bangun tengahari. Kalau dulu-dulu, mase ni belom tentu ak dah bangun taw tak? Kerja rumah mula la tertunggak. Dat's y la aku asyik dengar ceramah free.Tapi sekarang ni aku dah jarang on9 lame-lame depan FB. Sekarang ni aku dah addict balik dengan BLOG tak lawa aku ni hahaha.

Semalam aku rasa bosan sangat on9 Facebook. Aku tengok chat, ade 182 users on9. Tapi tadak sekoq pon tegur aku. bosan! bosan!!. Nak tido pon terasa awal lagi mase tu. So aku tinjau-tinjau dekat aku punyer home. Maybe aku yang terlambat amik taw dengan perkembangan semasa sekarang ni, tapi lagu Cinta Muka Buku baru semalam aku dengar haha. Macam katak bawah tempurung lak aku rasa. Well, sekarang ni kan aku full-time bibik, ne la ade masa nak enjoy-enjoy sangat. -.-'

Sape-sape yang belom dengar lagi, ce la dengar. Hmm. *korang lagi katak bawah tempurung la nampaknye dari aku HAHA.


Jemput-jemput la klik button play tu. Enjoy this song. Bagi aku, lagu ni sweeeeeett sangat. Kena hayati lirik dia la, baru bole feelim. huhu
Entah nape,aku rase mesti ramai tang tacim dengan lagu ni. Yela, ramai yang jatuh cinta dengan teman MukaBuku kan? alala, tanak ngaku lak.. Dah korang 24hours dok hadap Fb aje, takkan la takde yang sangkut sorang dua kan? haha. Kalau aku, aku memang TAK la. *errr? Frankly speaking ade jugak la yang rase berminat tapi tapi tapi aku tak berani sangat dengan strangers ni. Setakat tegur-tegur tu boleh la, nak lebih-lebih, boleh jalan daaa hoho. Lagipon bagi korang la kan, korang caya ke dengan cinta cyber ni? Orang kata ape, cinta alam maya? aduhh. Berpuaka je aku dengar haha. Macam tak realistik. Tu pendapat aku buat mase sekarang ni la kan, mane la taw kot-kot Allah dah takdirkan jodoh aku ada dalam salah sorang friendlist aku tu nak wat camane kan? *oh,,,no !

p/s : Add la aku dekat Facebook. Bole tambah-tambah kawan kan? ^.^

ok enuf dulu.
gtg~
c ya!


5 comments:

azeelia azman said...

hi saya teman muka buku awk.
boleh lah kita ngorat kannn???

hahahahaha.

nadia fatihah said...

hahahahhaha. sy xlayan orang dari mukabuku. hahahha *gom

azeelia azman said...

cesss.memilih.

muahahhaa

Cik SHiNJU said...

Aiseh...aku pun termasuk kategori katak bawah tempurung la nmpk gayanye..x pernah dengor lg lagu nih..hakhak... :P

nadia fatihah said...

lia : ahahahhaha~ welll. :p

cik shinju : ahahhaha~ 1 kategori la kite yer? jom wat gathering~ muahahhaha