Thank you for dropping by. Love you!

Nov 9, 2011

terbaikk kau jah!!

Hai. Assalamualaikum.

Fuhh dah lama xblogging. Blog bukan stakat bersawang dah aku rasa, viewer pon dah tak ramai. Rindu pulak bila teringat zaman kegemilangan [gemilang la sangat] blog ni. Kemesraan dengan blogger lain tu sangat terasa. Tapi sekarang ni dah jarang aku blogwalking. Nak buat macam mana kan, busy melampau kot. Ni baru first sem, nanti bila dah ber-semsem nanti lagi la teruk nampaknya. Cis.

Hokeii, sapa yang tengok Malaysia-Thailand live petang tadi? Huh, mesti korang tak tengok kan? Sibuk dok makan lembu je semua. :P Owh lupa pulak, SELAMAT HARI RAYA KORBAN untuk semua yang menyambutnya. Tak sempat langsung nak hapdate. adehh T_T

Aku pon sebenarnya tak taw pon ada game petang tadi, naseb baik abang ipar tolong ingatkan. heee :D

Tahniah to Harimau Malaya for 2-1 score! Aku expect 2-0. Dushh~ Tak ape lah, maybe rezeki diorang kan. huhuhu. Sape entah yang score. Err, Baddrol Bakhtiar dan Izzaq Faris Ramlan. Terbaekk lah. :D

Tapi petang tadi, i admire Syahrul Azwandi Ibrahim so much. He's the youngest one among others lol. (pengsan)

Entah berapa kali kott tadi dia nak score, tapi asyik tak kena aje.
tape-tape, cuba next time yer dik :D

Ohh ya, cerita pasal assignment aku yang bertimbun-timbun ni pulak, alhamdulillah dah 2 out of 10 yang siap. Sangat membanggakan kan? yehaa! :P

c ya! :)

3 comments:

BlogS of Hariyanto said...

hadir lagi menyapa dan membaca nice postingan terbaru,
salam sukses selalu dalam berbagai aktifitas kesibukan-nya :)

Edy Fee said...

dah admire dia...g la mintak no tepon..kikiki

nadia fatihah said...

hahaha relevant ke? he's younger than me. >,<