Thank you for dropping by. Love you!

Sep 10, 2011

baru perasan,dah bersawang!

Hai !

Wahh, rasanya dah nak genap seminggu aku tak update blog. Ke dah lebih seminggu hah? Lantakla pape pon, yang penting aku dah memang dah rendu giler nak blogging. Jejari runcing aku ni dah lama tak menari atas keyboard. Ehem. Sila muntah yer.

Sekarang ni minggu orientasi belum abes lagi. Tapi la ni free sebab registration course kat school aku abes awal. Maklumla kos tak famous, tadak orang sangat la kan. Grr. 

Paling aku geli hati, ade 3 orang je kot Malay boy yang amik pure chemistry. Poor them right? Dah boleh masuk kategori ENDANGERED SPECIES dah. hahahahah. Sori yer kaum adam, dah memang hakikat nyer. kakaka.




Orientasi memang busy! Penat giler naek turun bukit, hujan ribut petir semua kena redah. Nak makan pon tak sempat. Naseb baik perut aku tak buat hal. Makan ke, tak ke, dia dok diam-diam je. Acid hydrocloric dah habes kot, sebab tu gastric dah tak serang aku dah. :P Perasan or tak, dah memang bersawang giler la blog ni. Tapi ade jugak yang datang, mekaseh yer sahabat blogger sekalian. Peace =.='





p/s : tadak pic nak tayang kat sini. datang kampus tak bawak kamera. henfon pon guna yang cikai ja, cap ayam punya! haha

22 comments:

shah blogger said...

mesti memenatkan kan? xpe2... berkorban dulu kan :)

Edy Fee said...

bese a orientasi

mamawana said...

Busy nyerrr..... tak sempat makan, redah hujan ribut.. ciannn. bersakit2 dahulu bersenang2 kemudian ek.

nadia fatihah said...

@shah : huhu.berkorban dh la ni

nadia fatihah said...

@edy fee : yela kan.. hoho

nadia fatihah said...

@mamawana : haha, insyaallah :)

fadh leyanie said...

orientasi mmg penat..
nmpaknya untung la 3 jejaka tu..dikelilingi wanita..ngeh3

azeelia azman said...

ehem3 hellllloooo org USM!

:P

Jiejah Gorjes said...

alololo...bz nye dia skang ...takde geng la camni nak men tepuk tampar huk huk huk

BlogS of Hariyanto said...

nice post :) thanks for share

Diana @ bilakukatacinta said...

belajar rajin-rajin ok?

shah Blogger said...

alamak nadia. btl2 lama nyepi nadia ni :)

gi mana?

nadia fatihah said...

@fadh leyanie : hahaha, memang untung! :p

nadia fatihah said...

@azeelia azman : hello bukan org usm. hahhaha :P

nadia fatihah said...

@jiejah gorjes : huhu, tu la pasal ka. rendu giler nak men terjah2 blog akak. :P

nadia fatihah said...

@diana : huhu, okay :)

nadia fatihah said...

@shah blogger : bz la pakcik. :P

BlogS of Hariyanto said...

nice share post my friend :)

aleen aiden said...

wahhh mane die pegi nih..lamenye xapdet blog..hu3

alongxp said...

kalau sardin,cap ayam tu best,kalau henpon cam ayam mesti best jugak... hahaha

nadia fatihah said...

@aleen aiden : aishh, lappy rosak. xdapet nk hapdet blog la :((

nadia fatihah said...

@alongxp : hahahahha,,betul tuuu :)