Thank you for dropping by. Love you!

May 17, 2011

hari guru se-Malaysia


Hai, ASSALAMUALAIKUM.

di kesempatan ni, walopon da terlebih s-hari, tapi haku rase maseh sempat na ucapkan 
HAPPY TEACHER'S DAY
SELAMAT HARI GURU
AIDIL MUALLIMIN (entah btol ke x, lupe daa :P )

to all my teachers, chekgu-chekgu, dan ustazah, HEHE.

Teachers come and go
But every so often one comes along
That you’ll always remember
One who makes learning an adventure…
And who can still remember
What it’s like to be young
And growing up…
The kind who can make you
Want to be the very best you can be…
Someone you can really talk to,
Who really cares
What happens to you…
That person is YOU!

to be frank, haku rase bersalah sangat ngan sesetengah cegu aku. tambah-tambah lagi cegu-cegu sekolah rendah haku. rase cam ta kenang jase lak, biadap pon ade. da lame haku ta p melawat diorang. Dulu, asyik sebok ngan study, tapi bila da ade mase terluang ni, rase segan nk p menyapa la pulak. Teman-teman haku pon pakat dok wat senyap aih, geram btol haku. Pernah satu hari tue, haku g amik anak sedara haku dari sekolag, kebetulan pulak, sekolah tue sekolah lame aku. Then, i bumped into someone. ALAMAK ! ustazah haku. aku sengih je, aku taw beliau cam haku, cume ta engat nme jew. MAAF ye ustazah, saya bukan ta nak tegur, tapi saya malu,,sy ne kan social figure sket. HUHU.
mesti ustazah pikir haku kurang ajar kan. hrmmm :(


2 comments:

cikgu fiQ said...

nie pown cekgu gak..
cekgula sgt =.="
juz BW here...
sudi2 la usha nie bLog jugak..
http://simpleasfiq.blogspot.com/
simpLe ja,,,
tp kaLU nk foLLOw,diaLu2kan lah :

n.a.d.i.a said...

hahaxx, i will :))