Thank you for dropping by. Love you!

May 9, 2010

last night :p

salam 1 malaysia.
hakhak~
skema jeng aku malam neh. last nite, last but not least. huhu :p

skang neh aku da jarang2 post entri baru. yela, sebok packing barangbarang nak bawak pegi KMK(kolej mara kulim). plis la readers, jgn tnye nape aku decide nk pegi sana coz aku pon cam blanked. ta taw nape KULIM jadik pilihan aku. neway, kulim is not dat bad laa. rite? mybe dye bangunan berusia sket kot. hakhak~ tapi xkesah la. aku pegi nk blaja, bukan nk pegi sukasuka. *ermm, aku da blaja untuk berpositive-thinking skg neh* ekekeke~

so tonite is gonna be my last night to post new entry, nk blogging, nk facebooking, nk stalking DYE nyer wall n to do all that nonsense things la. hakhak~ starting from tomorrow, aku da x boley nk berada dalam talian lg (0n9) sebab aku pegi sana ta bawak lappy. eh kiosk de x kat sane eh? *ermm,,wondering* hehe. kalo aku on9 pon jarangjarang je. da tade mase yg terluang nak terjah korang punyer blog, nk bace korang punyer etri yg bestbest tue. pape pon, t ade mase, aku akn up traffic korang gak, dont worry dude. haha :P

uktuk kesekian kalinya, act aku nak tujukan mende neh untok kawankawan, temanteman serta sahabatsahabat handai aku. aku taw de antara diorang yg sedang membaca, cuma tade yang nak tonjolkan diri aje. *bajet femes* huhu. hokei laah temanteman-ku, aku nk minta maaf bykbyk ngn korang sume, kalo de yg terasa hati ngan aku. sesunngguhnya tu bukan niat, mybe sengaja, eh clap,TA  SENGAJA. eheh. may luck b on your side always. wish all of u all da best in everything u do. dats all. *act,pnjg agy, tpi sebab aku dah gtau kat temanteman pesanan aku neh, so list out yg pentingpenting je la kt entry aku neh. hakhak~

ily all frems.
igt aku selalu okie. :))
gonna mish u all damn much :(

4 comments:

joegrimjow said...

ramai jugak jr kat kmk
;)

miss hav0c said...

waaa kamu disana baek2 ya..jangan nakal-nakal. *nyanyi lagu alif satar tiba2*

n.a.d.i.a said...

hah. pastinye anda senior kmk kan? hahaha

n.a.d.i.a said...

miss : hahaha. orait then. plis3. hhaha