Thank you for dropping by. Love you!

May 5, 2010

kekeliruan yang melampau!

HYE bloggers.

being silence for a few days. meaning that i'm in a big trouble. *yeke? hakhak~ ta kesah la bagi korang masalah aku neh kecik ke, besar ke. tapi bagi haku, memang susah bila nk decide something. espeselly lak bila mende neh berkaitan ngan hidop aku. before that, lupe lak aku nak cakap, 1 mei ari tue, result UPU da kuar. i got an offer from IIUM (uiam) in allianze health science foundation. 22nd of may neh dye nyer registration. && perasaan aku lak, entah la..sukar untuk ditafsir. but something fer sure is aku memang nanges sedu sedan dat day. LOL~ cam budakbudak kecik. y? hoping fer pharmacy foundation too much but cant manage to get the offer, i guess. :((

ramai yg cakap, ' ya, congratez leh uia. so going not? ' && aku pon '?? entah! '
'nape lak, one of best university tuu. y nak rejeck lak?'
actually, haku pon ta taw nape. kuat rasenya hati aku untuk reject uia & smbung blajar kt matriks. padahal da ramai yang cakap, masa oreintation week nanty, aku ley apply nak tukar course. sure boley tp depend on result. tataw laah. memang da tersurat kot, aku punyer kehidupan baru kat KOLEJ MARA KULIM, kedah. bila buka page untuk reject dat uia offer secara on9, gugur sejibik air mataku. hehe :P *mengada lak*. berat aty nk tolak uia bila ramai yg hasut, aku cam bodoh gilew rejek U yg hebat. wargggh. wth?!
OK, i'm dilemma. walopon aku kasi taw mak aku, yg aku da stick ngn decision nak pegi matriks, tp saki baki sesalan still ada. huhu. cane nk wat neh?

watever it is ~
semua preparation untuk pegi matriks aku da wat. da ta boley patah baleq. sukar bagi aku nak susahkan hati mak aku lg. selalu aku je yang bikin masalah. :( entah la pemergian aku kali neh, dengan sukarela atau paksarela. :p

enuf.
mogamoga pemergian aku kali neh, bawak sinar dalam idop aku.
to be frank, aku risau giler bila bestmate aku cakap, 'chaiyokk! frmasi skg neh paling kurang 3.8'
WTH?!
t8 care :D

2 comments:

belalang hijau said...

owh...
dapat kolej mara kulim ek...
klu jumpa kak fesi name nurul husna ibrahim, tegur le...

adik ipar Belalang tuh

:-)

n.a.d.i.a said...

ouh, insyaallah. hehe